SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Solna Konståkning
Fotboll

Skridskoskola

Det är många barn och ungdomar i Solna som fått professionell och uppskattad skolning i konsten att åka skridskor i Föreningen Solna Konståkning de senaste 25 åren. Vårt mål med skridskoskolan är att du skall lära dig grunderna i skridskoåkning genom lek och rörelse. Detta i grupper ledda av tränare som själva börjat sin skridskoåkning på samma sätt.
Vi har grupper för alla åldrar.
Träningen lämpar sig för den som kanske så småningom väljer att träna konståkning eller någon annan sport på is eller för den som bara vill lära sig att åka skridskor. Det är vår målsättning att du skall trivas med dina kamrater och att du får möjlighet att utvecklas i din egen takt.


Frågor mailas till:
 info@solnak.se

 

Plats:
Vi håller till i Ishall 2 vid Ulriksdals IP.
Parkering finns, men den brukar snabbt bli full och vi rekommenderar att man promenerar eller åker kommunalt om man har möjlighet (Buss 509, hållplats Ulriksdals IP)


Närvaroregistrering:
Närvaro tas vid samtliga träningstillfällen av ledarna. Vid första träningstillfället vill vi poängtera att det är extra viktigt att vara i god tid till lektionen. Detta sker vid ingången till Ishall 2 utomhus eller inne i ishall 2. Vid uppstart av terminerna finns representanter från föreningen på plats i i ishallen som även kan svara på eventuella uppkomna frågor eller ta med sig era frågor till föreningens styrelse.

Syskonrabatt

Vi tillämpar syskonrabatt i Skridskoskolan. Detta innebär att från och med andra syskonet som deltar får det syskonet/syskonen 10% rabatt på terminsavgiften. Om ni efter bokning inte automatiskt erhållit rabatten, går det bra att höra av sig till: info@solnak.se

 

 

Skridskoskolan fulltecknad
2024-02-01 22:22

Skridskoskolan är just nu fulltecknad. Vi öppnar upp sommarterminen under februari för er som vill träna med oss längre in på vårenkanten/sommaren. Läs mer om våra terminen på fliken "översikt terminsindelning".

Det går fint att ställa sig i kö till vårterminen- maila då: skola@solnak.se

 

 

 

Skridskoteknik - ny grupp för dig 13-20 år!
2022-12-10 00:44
Från och med denna termin erbjuder vi dig som är från 13 år upp till 20 år ett nytt koncept (tidigare tonårsgrupp), "SKRIDSKOTEKNIK"
Vi har två inriktningar : Basic och advanced!

Mer information finns att läsa där du registrerar dig och det gör du här:
Välkommen med din anmälan här!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 17/03 21:13 
Hem, 01/01 14:25 
 
Följ oss på Instagram