SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Solna Konståkning
Fotboll

Balett
2023-10-21 21:19

Kurserna är indelade efter ålder och vänder sig ffa till åkare i Skridskoskola, Skridskoteknik, Konståkningsskola och Konståkningsgrupper!
Nytt för i år är att vi även erbjuder balett för vuxna.

 

Att dansa balett är ett mycket bra komplement till konståkningen. Genom att dansa klassisk balett får åkaren möjlighet att förbättra sin hållning vilket ger bättre balans på isen, utveckla sin spänst och smidighet samt lära sig om naturligt fina och graciösa armrörelser - viktiga "pusselbitar" som bidrar till utvecklingen av konståkningsträningen.

Baletten skapar även en utveckling av kroppsstyrkan och kroppskontrollen, vilket är förutsättningar för att kunna genomföra mer avancerade moment i konståkningen på ett säkert och hållbart sätt.
Dessutom skapar det en förståelse för rörelse till musik och framförallt är det roligt att dansa!

 

Målet med balettkursen är att få kunskap i grunderna i balett samt utveckla en begynnande förståelse för uttryck och rörelse till musik.

 

 

Träningen sker vid Ulriksdals idrottsplats- mer detaljerad information fås efter registrering.

 

Anmälan sker här: Balett


Nyhetsarkiv
Balett2023-10-21 21:19
Balett för vuxna!2023-09-01 10:39
 
Följ oss på Instagram