SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Solna Konståkning
Fotboll

Sociala medier

 

 

 

Föreningen har sedan ett flertal år tillbaka valt att inte ha Facebook knutet till sig. Detta för att undvika att inlägg får negativa och olämpliga kommentarer, som kan bidra till psykisk ohälsa och ledsamheter.

Föreningen har även tagit bort funktionen ”likes” på dess Instagram för att eliminera tävlingsmomentet som ‘likes’ innebär – detta med hänsyn till ffa föreningens och konståkningens yngre målgrupp. Tanken är att användarna istället ska fokusera på att inspirera och interagera med andra människor snarare än tävla mot varandra.
Att dölja likes är uttryckligen en del i föreningens arbete att utforma en mer hälsosam online-miljö och främja ungdomars psykiska hälsa.

Vi hoppas på att fler föreningar tar efter oss i ett steg att gemensamt göra vad vi kan för att bidra till en trygg miljö på sociala medier inom konståkning.

 

Följ gärna föreningen på instagram!

 
Följ oss på Instagram