SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Solna Konståkning
Fotboll

Delaktighet


Öppna läktare

Föreningen har ”öppna läktare”, dvs man är välkommen att titta på träningarna från läktaren och följa åkarnas träning. Föreningen hoppas att det kan göras med omdöme och sunt förnuft och med de aktivas bästa i åtanke. Tänk på de aktivas integritet.
Tänk på att bedriva ett ”positivt läktarsnack” och inte kommentera de aktivas prestationer.Ni som tittar på träningarna är ansvariga för det klimat ni skapar i föreningen med era konversationer och kommentarer.

Tänk på att inte störa undervisningen. Undvik störande buller och ljud och respektera att läktaren inte är en lekplats för t.ex. småsyskon. En del aktiva kan bli distraherade av att ha sina, andras föräldrar eller annan publik på läktaren. Man kan då med fördel ta en promenad och återkomma vid ispassets slut.

 

Arbetsgrupper

Arbetsgrupper bestående av föräldrar till föreningens åkare (gäller ej Skridskoskolan) ansvarar för olika områden kopplade till föreningens verksamhet. Information om vilken Arbetsgrupp man tillhör delges vid informations-och föräldrarmöte. I dessa grupper ges möjlighet att vara delaktig i och bidra til föreningsutveckling, miljön och stämningen i föreningen. Föreningsverksamhet bygger på ideell hjälp från medlemmarna.

 

Försäljning vid jul eller påsk

Alla gruppers medlemmar deltar vid obligatorisk försäljning av tex ljus eller andra varor för att hjälpa till att stärka klubbkassan (gäller ej Skridskoskolan).

 

Föreningens arrangemang
Förälder till åkare i föreningen ska vara delaktig genom att hjälpa till vid arrangemang som föreningen anordnar, tex jul-och våruppvisning, Slingauppvisning, tävlingar, test, sociala events m fl. Information ges av styrelsen inför varje terminsstart vid informations-och föräldrarmöten om vilka grupper som ska finns tillgängliga vid vilka av föreningens arrangemang.

 

Uppförandekod

Förälder och aktiv ska vara insatta i samt acceptera Svenska Konståkningsförbundets Uppförandekod, Solna Konståknings värdegrund och övriga styrdokument.

 

 

 

 
Följ oss på Instagram